Behandelmethoden

E.E.N.® 

E.E.N.® therapie is een vorm van therapie die zich richt op het weer in balans brengen en houden van lichaam, geest en bewustzijn. Op basis van jouw hulpvraag en verschillende metingen stel ik een holistische diagnose, waarna we een behandelplan afstemmen.

Lees meer over E.E.N.®

Life Coaching

Life Coaching is ontstaan vanuit de positieve psychologie, en helpt je keuzes te maken die voor jou kloppend zijn en vanuit jouw eigen kern komen. In een kort traject gaan we in op 3 kernvragen: wie ben ik… wat wil ik… wat kan ik?
 

Lees meer over Life Coaching

Regenesis® 

Regenesis®  is een energetische behandeling waarbij ik zenuwknopen zachtjes aanraak om jouw zelfherstellend vermogen te stimuleren. Jouw lichaam neemt dan de optimale stand weer aan zonder enige vorm van manipulatie of kraken. De behandeling is geheel pijnloos en heeft een enorm positief effect op je gezondheid.

Lees meer over Regenesis®

Hypnose 

Hypnose is een staat van diepe ontspanning waarin we ons onderbewuste direct kunnen benaderen. Hypnose gebruik ik soms om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Tijdens de sessie ben je heel diep ontspannen, maar ben je je bewust van wat er gebeurt en behoud je altijd de controle.
 

Lees meer over Hypnose