Vergoeding

Vergoedingen

Consulten/behandelingen

Een consult (60 – 90 minuten) is € 89,00 en een kort consult (max 30 min.) is € 37,50.

          Beeldbellen kan ook, maar altijd in overleg.

Een kort consult kan alleen bij een korte vraag, een follow-up of een holistische diagnose ten behoeve van vernieuwing van de homeopathisch/energetisch middel. Dit is niet bedoelt voor een volledige behandeling.

Trajecten

Deze trajecten bestaan uit 4 sessies rondom een specifiek thema. De 4 consulten kunnen een combinatie zijn van de behandelmethoden. Ze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit regressie, werken met energetische koorden, familieopstellingen etc. Je kunt ook zelf een thema aangeven. Er wordt altijd een holistische diagnose gedaan.

Traject 1: Opschonen van karmische patronen (ook uit de familielijn).

Bij je geboorte neem je een aantal oude patronen mee uit familielijnen van vader en van moeder. Alles wat onze voorouders niet hebben kunnen oplossen in hun leven blijft ‘hangen’ totdat het wel opgelost wordt. Deze sessies bestaan in principe uit 2 sessies voor de vaderlijn en 2 voor de moederlijn.

Traject 2: Werken volgens de numerologie en Adam Kadmon (Kaballah. Vrij vertaald is jouw pure essentie en potentieel).

Tijdens dit traject werken we je numerologie uit, kijken naar je levensles, mogelijke blokkades, Karma en Dharma punten.  Dit kan nieuwe inzichten geven en ervoor zorgen dat je nog beter in balans komt.

De traject sessies zijn 4 standaard consulten en als zodanig gefactureerd. 

Relax & Balance 

Voor het snel opladen van je energie, versterken van je immuunsysteem, stress release etc. Geen hulpvraag en geen holistische diagnose. Relax.

Relax & Balance (25 minuten)           :     € 39,00

Relax & Balance Plus (55 minuten)  :     € 65,00

Vergoedingen door de zorgverzekeraar

Je hebt geen verwijzing van een arts nodig. Als je een aanvullende verzekering hebt, worden bij de meeste zorgverzekeraars de kosten van de behandeling vergoed. Raadpleeg je polisvoorwaarden met betrekking tot wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.

De onderstaande behandelingen met de daaraan gekoppelde prestatiecodes komen in aanmerking voor vergoeding.

Prestatiecodes:

– Behandeling Lichaamsgerichte Psychotherapie (24513)

– Behandeling Overige Natuurgeneeskunde (24005)

– Behandeling Overige Psychosociale Therapie (24504)

– Behandeling Energetische Therapie (24012)

Als therapeut kan ik niet voor je declareren. Je ontvangt een nota die je rechtstreeks bij je zorgverzekeraar kunt declareren.

Je kunt  direct na of tijdens het consult contant of via een betaalverzoek voldoen.

Wanneer je de gemaakte afspraak niet kunt nakomen ga ik er van uit dat er een situatie van overmacht is ontstaan, in dat geval overleggen we wat er met de gemaakte afspraak gebeurd.