Vergoeding

Transformatie … ook in tarieven 

Ook al is het (nog) niet zichtbaar, onze wereld heeft een geweldige verandering ten goede doorgemaakt. De mens staat weer op de eerste plaats. Wij gaan weer geven en delen in vrijheid, vanuit onze menselijkheid. Geld blijft als middel, niet meer als doel. Dat is letterlijk de huidige wereld op zijn kop. De oude manier van tarieven en vergoedingen gaat verdwijnen. Hoe? Dat weet ik ook niet precies, we gaan het samen ontdekken en ondervinden.

In ieder geval begint het met delen, dus ik deel graag met jou mijn kennis, talenten en vaardigheden in ondersteunende therapieën en coaching. Jij deelt met mij wat jij kunt en wilt delen. Je gezondheid is onbetaalbaar, en in welke vorm jij kunt delen …. dat laat ik aan jou over. Mogelijkheden te over, denk aan je eigen kennis en kunde, talenten, alternatieve betaalmiddelen, lokale producten, etc.

Het voordeel van deze nieuwe manier van delen is dat het iedereen in staat stelt in zijn eigen kracht te staan, en te doen wat nodig is. Als je wilt komen voor een sessie, kan dat dus altijd, en niet alleen als jij het je financieel kunt veroorloven.

Traditionele wijze

In een transitie fase gaan een nieuwe en traditionele methode hand in hand. De traditionele standaardtarieven zijn er ook nog, aan jou de keuze;

Natuurgeneeskunde en coaching

Er wordt een holistische diagnose gesteld aan de hand van jouw hulpvraag.

Alle typen consulten (60 – 90 minuten)    :    € 89,00

Eerste consult (met intake – 90 minuten) :    € 89,00

Kort consult (max 30 minuten)                   :    € 42,50

          Beeldbellen                                                       :   in overleg

Een kort consult alleen bij een korte vraag, een follow-up of een holistische diagnose, ten behoeve van vernieuwing van de homeopathisch/energetisch middel. Dit is niet bedoelt voor een volledige behandeling.

Trajecten

De trajecten bestaan uit 4 sessies rondom een specifiek thema. De consulten kunnen een combinatie zijn van de behandelmethoden. Ze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit regressie, werken met energetische koorden etc. Er wordt altijd een holistische diagnose gedaan. 

Kosten: 4 sessies a € 89,00          van € 365,00          voor € 300,00

Opties:

Traject 1: Opschonen van karmische patronen (ook uit de familielijn).

Bij je geboorte neem je een aantal oude patronen mee uit familielijnen van vader en van moeder. Alles wat onze voorouders niet hebben kunnen oplossen in hun leven blijft ‘hangen’ totdat het wel opgelost wordt. Deze sessies bestaan in principe uit 2 sessies voor de vaderlijn en 2 voor de moederlijn, en bevatten lichtheling en familie opstellingen.

Traject 2: Werken volgens de numerologie en Adam Kadmon.

Tijdens dit traject werken we je numerologie uit, kijken naar je levensles, mogelijke blokkades, Karma en Dharma punten.  Dit kan nieuwe inzichten geven en ervoor zorgen dat je nog beter in balans komt.

Relax & Balance 

Voor het snel opladen van je energie, versterken van je immuunsysteem, stress release etc. Geen hulpvraag en geen holistische diagnose. Relax.

Relax & Balance (25 minuten)           :     € 39,00

Relax & Balance Plus (55 minuten)  :     € 65,00

Wanneer je kiest voor de vertrouwde manier, dan kun je direct na of tijdens het consult het tarief contant of via een betaalverzoek voldoen. Op de nieuwe manier spreken we dat samen af.

Wanneer je de gemaakte afspraak niet kunt nakomen ga ik er van uit dat er een situatie van overmacht is ontstaan, in dat geval overleggen we wat er met de gemaakte afspraak gebeurd.