Over mij

Mijn naam is Janet de Leeuw, ik ben moeder van 2 volwassen dochters en inmiddels alweer jaren samen met mijn vriend. Vanaf mijn 24ste heb ik in het bedrijfsleven een drukke baan gehad in ICT. Bij een tragisch ongeluk jaren geleden verloor ik ineens mijn beide ouders. Hierna volgde een aantal jaren van rouw waarin ik probeerde te overleven en mijn verdriet een plek te geven. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd over mijzelf, en heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Dit alles heeft me een andere interesse naast de ICT gegeven. Ik had zoveel geleerd van de ondersteuning die ik kreeg en ik wilde graag iets terug doen door anderen te ondersteunen in hun persoonlijke traject. Sinds de start van mijn opleiding tot Life Coach in 2009 ben ik gefascineerd geraakt door de samenwerking tussen lichaam, geest en bewustzijn. Het een is niet los te zien van het ander, zo’n ingenieus en soms mysterieus samenwerkend geheel. Deze interesse heeft zich inmiddels vertaald in een brede kennis en kunde. Ik vind het nog altijd heerlijk om te lezen en te leren, en telkens kom ik tot de conclusie dat er nog zoveel meer is om te begrijpen over ons als mens, wie we zijn, hoe we met elkaar verbonden zijn en onze band met de natuur.

Mijn missie

Zolang ik mij herinner heeft de natuur, en vooral water een geruststellende werking op me gehad. Emoties, spanningen en gedachten lossen op en ik kom dichter bij mezelf, mijn kern. Door mijn lange reis naar binnen en het loslaten van bewuste en onbewuste oude patronen, kan ik mijn emoties sneller in balans brengen en is het mogelijk om dichter bij mezelf te blijven.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun transformatieproces. Bewuste aandacht in het heden helpt bij dat proces. Daarom dus: Presence & Balance.

Zolang je geen toegang kunt krijgen tot de macht van het Nu, laat elke emotionele pijn die je ervaart een residu van pijn achter dat in je voortleeft.

Eckhart Tolle

Wat zeggen mensen over mij?

Het voornaamste is dat ik me bij Janet veilig voel, op mijn gemak en serieus genomen. Ze luistert goed, vraagt door. Checkt of hetgeen wat ik zeg ook hetgeen is wat ik bedoel en gaat samen op zoek naar de oorzaak.

Daar de klacht de uitkomst is van al dan niet een optelsom van zaken waar ik tegen aan ben gelopen. Fysieke klachten als gevolg van emotionele gebeurtenissen en dan kun je nog zo op zoek gaan naar een pijnbestrijding maar zonder het weg nemen van de oorzaak blijft het terug komen, zeuren en vooral aanhouden.

Janet zet al haar kennis en ervaring in om de oorzaak te definiëren en dat is fijn omdat het mij in ieder geval niet altijd lukt om het te benoemen maar met haar hulp kunnen we de vinger op de zere plek leggen (letterlijk en figuurlijk). Ze zoekt naar de juiste behandelmethode en deelt waarom ze die keuze gemaakt heeft. Voor mij is dat altijd de juiste keus gebleken en ondanks dat ik zelf niks actiefs doe tijdens de behandeling ben ik deelnemer en geen toeschouwer. Ik voel me zelf bevoorrecht dat ik je ken en dat je me helpt.

In de afgelopen maanden heb ik enkele behandelingen gekregen van Janet. Mijn klachten liepen uiteen van een pijnlijke hand, een pijnlijke schouder, tot een pijnlijke knie (bij traplopen).

Voor elke klacht heeft Janet me een aantal keer behandeld. Bij de eerste behandeling heeft Janet duidelijk uitgelegd wat ze zou gaan doen en kon ik daarom ontspannen de behandeling ondergaan.

Ook tijdens de behandeling lichtte Janet waar nodig toe wat ze aan het doen was en vroeg ze regelmatig aan me hoe ik me voelde. Tijdens een van de handelingen was ik zo ontspannen, dat ik lekker in slaap gevallen ben.

Het eindresultaat is zeer bevredigend: geen pijn meer in mijn hand en in mijn schouder en ik kan ook weer pijnvrij de trap oplopen.

Ben blij met jou, dank je wel!